Priser for SUVO Rustbeskyttelse i Vordingborg

Priser for SUVO rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Klik på billedet ovenfor for at åbne
vor elektroniske prisliste for
SUVO rustbeskyttelse / undervognsbehandling
udført hos Palles An10rust.

Pris på en undervognsbehandling er det naturlige spørgsmål, når du har besluttet dig for at få udført en SUVO – behandling ( også kaldet rustbehandling, rustbeskyttelse eller textylbehandling ) – find svaret ved at følge link her på siden.

Pris undervognsbehandling og pris rustbeskyttelse finder du ved at klikke på denne tekst – eller ved at klikke på billedet til højre.

Et “hot emne” omkring undervognsbehandling og rustbeskyttelse er afmontering af bilens plastdele på undervogn, som f.eks. inderskærme og bundplader, inden den egentlige behandling udføres.

Udfører Palles An10rust i Vordingborg også dette forarbejde inden undervognsbehandlingen ?

Ja, hos Palles An10rust udfører vi den af- og påmontering, der er nødvendig for at udføre SUVO rustbeskyttelse og undervognsbehandling på et højt fagligt niveau – stadig til gode priser.

Hos Palles An10rust har du oven i købet mulighed for selv at bestemme på hvilket niveau du ønsker at få udført af- og påmontering ( og dermed indflydelese på den endelige pris for behandlingen ).

Du kan vælge mellem en SUVO Komplet Behandling hvor der udføres den nødvendige / delvise afmontering, og en SUVO Komplet Premium Behandling – her udføres en komplet af- og påmontering af undervognens plastdele.
Som dokumentation for dette arbejde medfølger digitale billeder.

BEMÆRK:   Priserne i prislisten er incl. moms og miljøtillæg – altså ingen yderligere udgifter.

Pris for behandling af biler der ikke er nævnt i vor prisliste   –   Kontakt os venligst på tlf. 55 37 74 77.