SUVO Komplet Premium Behandling

Plastdele afmonteres

En SUVO Komplet Premium Behandling includerer
en komplet afmontering ( og påmontering ) af
undervognens plastdele som f.eks. inderskærme.

En SUVO Komplet Premium Behandling består ligesom en SUVO Komplet 2 – lags Behandling af nedenstående behandlingsarbejde ( inkluderede tillægsarbejder er beskrevet nederst ) :

Behandling består både af behandling af alle bilens hulrum op til nederste rudekant ( se afsnittet “Hulrumsbehandling” ) samt en behandling af hele undervognens udvendige del.

Behandling af undervognens udvendige del er ikke blot et spørgsmål om at løfte vognen op i tilpas arbejdshøjde og påsprøjte et tilfældigt produkt.

Behandling af undervogne på “biler af i dag” kræver, ligesom behandling af hulrum, en specialviden for at udføre et arbejde på håndværksmæssigt højt niveau.

Undervognen kræver, foruden naturligvis en grundig rengøring der udføres med vand og / eller trykluft, en behandling af alle samlinger, vanger, forstærkninger inden selve det synlige undervognsprodukt ( SUVO Sort ) påføres i den rigtige lagtykkelse.

Herudover behandles hjulkasser og få andre steder på undervognen ( hvor det mekaniske slid er størst ) med yderligere et produkt ( SUVO Belægning ).

Tillægsarbejde i forhold til SUVO Komplet Behandling :

Komplet adskillelse af undervognens plastdele ( inderskærme, bundplader og evt. skærmplader ).

Fotodokumentation for udført arbejde ( og evt. skader på undervogn ) medleveres i digital form.

Nedenfor er vist et eksempel på dele der er nødvendige at af- og påmontere for at udføre en effektiv SUVO Rustbeskyttelse af Komplet Premium typen.

Plastinderskærme m.v. er i dette tilfælde vist fra en HYUNDAI I30.

SUVO Komplet Premium rustbeskyttelse og undervognsbehandling