SUVO Komplet 2 – lags Behandling.

Undervogn FIAT Grande Punto

En SUVO Komplet 2 – lags Behandling består både af behandling af alle bilens hulrum op til nederste rudekant ( se afsnittet “Hulrumsbehandling” ) samt en behandling af hele undervognens udvendige del.

Behandling af undervognens udvendige del er ikke blot et spørgsmål om at løfte vognen op i tilpas arbejdshøjde og påsprøjte et tilfældigt “klistret” produkt.

Behandling af undervogne på “biler af i dag” kræver, ligesom behandling af hulrum, en specialviden for at udføre et arbejde på håndværksmæssigt højt niveau.

Undervognen kræver, foruden naturligvis en grundig rengøring der udføres med vand og trykluft, en behandling af alle samlinger, vanger, forstærkninger inden selve det synlige undervognsprodukt
( SUVO Sort ) påføres i den rigtige lagtykkelse.

Undervognen består i dag af flere plastdele end tidligere – includeret i en SUVO Komplet 2 – lags Behandling er nødvendig / delvis afmontering af disse dele inden afrensning og behandling udføres.

Herudover behandles hjulkasser og få andre steder på undervognen ( hvor det mekaniske slid er størst ) med yderligere et produkt ( SUVO Belægning ).

Åbn vor elektroniske prisliste og se prisen for en SUVO Komplet Behandling af netop din bil.