Rustbeskyttelse hos Palles An10rust

Fugtigt vejr i Danmark er kilden til rust i biler
Høj fugtighed året rundt i kombination med skiftende temperaturer er kilden til rust i biler i Danmark. Rustbeskyttelse med SUVO er dit bedste værn mod denne værdiforringelse.

SUVO Kvalitetskontrol   Når du får udført en SUVO Rustbeskyttelse hos Palles An10rust i Vordingborg er du sikret den bedst mulige kvalitet. Vi udfører egenkontrol af 100% af de behandlede biler foruden at vi er tilsluttet stikprøvekontrol der udføres på FDM Testcentre. Læs mere om denne kontrol ved at klikke   her.

Afmontering af inderskærme og bundplader.   Inden arbejdet med rustbeskyttelse ( undervognsbehandling ) er det nødvendigt at afmontere undervognens mange plastdele. Klik   her   for yderligere information.

SUVO Komplet Premium behandling.   Vores “topprodukt” “SUVO Komplet Premium Behandling” får du en beskrivelse af ved at klikke   her.

SUVO Komplet 2-lags behandling   En beskrivelse af SUVO Komplet 2-lags behandling ses ved at klikke   her.

SUVO Hulrumsbehandling.   Beskrivelsen af en SUVO Hulrumsbehandling ses ved at klikke   her.

SUVO 3-lags Specialbehandling   En SUVO 3-lags Specialbehandling er behandlingen til bilen der ikke tidligere har været rustbeskyttet og har væsentlige overfladediske rustangreb. En beskrivelse af denne behandlingsform ses ved at klikke   her.

Plastinderskærme og rustbeskyttelse.   Plastinderskærme er et godt supplement til en rustbeskyttelse, såfremt din bil ikke “er født” med denne form for rustforebyggende tilbehør. For yderligere information – klik   her

SUVO – Danmarks længste garanti.   Palles An10rust giver dig muligheden for at oprette en garanti mod gennemtæring ved samtidig rustbeskyttelse. Læs mere om dette tilbud ved at klikke   her.