Plastinderskærme og rustbeskyttelse

Filtinderskærme

Langt de fleste biler er i dag forsynet med plastinderskærme i de forreste hjulkasser, MEN i mange tilfælde vil Palles An10rust anbefale montering i de bageste hjulkasser på grund af de mange kanter, samlinger og “hjørner” der er i disse områder.

Tankpåfyldningen, der i mange tilfælde sidder totalt ubeskyttet i baghjulskassen, vil ved montering af plastinderskærme blive udsat for væsentlig mindre påvirkning fra vejsnavs m.v. – levetiden for denne vigtige del vil derfor blive væsentligt forlænget.

Eftermonterede plastinderskærme har en væsentlig kvalitetsforskel i forhold til fabriksmonterede skærme idet eftermonterede udover at dække selve hjulkassen også dækker hjulbuen ( altså den vandrette lakerede flade ).

Plastinderskærm En anden tendens i nyere biler er montering af inderskærme der er lavet af et stofmateriale som det kan ses på fotoet til venstre for denne tekst. Dette tiltag skyldes naturligvis at bilfabrikanten vil dæmpe hjulstøj.
I vort klima er dette ikke en god idé set med branchens øjne – der skal ikke meget fantasi til at forestille sig resultatet af en konstant gennemblødt “inderskærm” der på steder “ligger an” mod bilens karosseri. Derfor tilråder Palles An10rust også i disse tilfælde montering af plastinderskærme.

Prisen for plastinderskærme hos Palles An10rust er kr. 1.800,00 for 2 stk. ( for eller bag ).

Montering er inkluderet i prisen når denne foretages sammen men en SUVO Antirustbehandling.