Om Palles An10rust

Palles An10rust i Vordingborg
Jo, Palle kan nå / har nået  langt ( op ) med SUVO’s produkter

Palle er uddannet automekaniker i 1984 på et mindre men særdeles alsidigt værksted. Palle er således i besiddelse af en særdeles stor “all-round” viden om næsten alt kørende materiel. Alligevel blev det reparation af personbiler der blev hans helt store interesse og efterfølgende den naturligvis levevej.

Efter i en årrække at have arbejdet på nogle enkelte autoværksteder, kom Palle i 1985 til at arbejde som automekaniker på den nu nedlagte Texaco tank på Næstvedvej, dér hvor nu Cirkel K har til huse. Da indehaveren af dette værksted, Preben Hansen, i 1987 købte det nedlagte FAXE depot på Krondrevet 5 og indrettede PAVA Center i disse bygninger “fulgte Palle med”.

Preben Hansen ønskede i december 1991 at koncentrere sig udelukkende om arbejdet på STATOIL tanken ( nu Cirkel K ), og hvad var mere naturligt end at Palle sammen men sin kone Majbritt overtog denne virksomhed.

Igennem hele perioden har Palle foruden arbejdet med rustbeskyttelse udført mindre autoreparationer for sin faste kundekreds. Rustbeskyttelse er og vil dog altid være virksomhedens primære arbejdsområde.

Efter i 19 år at have arbejdet med rustbeskyttelsesprodukter fra PAVA, ønskede Palle pr. 01. august 2006 at skifte leverandør. Valget faldt, efter modne overvejelser, på SUVO Antirust.

SUVO’s produkter synes at kunne opfylde de kvalitetskrav som Palle med rimelighed stiller.
Palle er blandt de få i Danmark der uafbrudt har arbejdet med rustbeskyttelse af biler i mere end 30 år.

DERFOR :   Tænker du på rustbeskyttelse af dit køretøj – kør ind til Palle . Du ( og naturligvis din bil ) vil ikke fortryde.